Svi računi

Popis kartica

Plaćajte svoje e-račune kreditnim i debitnim karticama

Erste Card Club omogućuje vam plaćanje računa kreditnim karticama!

Račune na portalu sviracuni.hr možete platiti Diners Club, MasterCard, Maestro i Visa karticama koje izdaje Erste banka na hrvatskom tržištu te kreditnim i debitnim karticama svih ostalih domaćih i stranih banaka!

Naknada za ovu uslugu iznosi 1kn + 0,5% iznosa e-računa.

Lider u tehnološkim inovacijama za platni promet, Erste Card Club nudi jednostavno plaćanje svih proizvoda i usluga.

Erste Card Club d.o.o.

Erste Card Club d.o.o. je kartična tvrtka s najdužom tradicijom poslovanja na hrvatskom tržištu. Pored Diners Cluba, čijim poslovanjem jedina upravlja na hrvatskom tržištu, izdaje i ugovara prihvat Vise i MasterCarda. Ujedno, omogućuje korisnicima i prihvat dalekoistočnog JCB-a i sjevernoameričkog Discovera (DFS).

Svoje proizvode ECC redovito nadograđuje dodatnim pogodnostima. Tako pored Standardnih, odnosno Classic Diners Club, MasterCard i Visa kartica, nudi i proizvode s pogodnostima partnera kao što su Croatia Airlines, Hrvatski autoklub ili ORYX. Uspješnu suradnju ostvaruje i s više od 60.000 prodajnih mjesta, dok na preko 28.000 prodajnih mjesta omogućuje obročnu kupnju.

Zatražite jednim klikom kartice Erste Card Cluba i uštedite na vremenu uz odgodu plaćanja!

Izjava o sigurnosti

Plaćanje i autorizacija kreditnih kartica se odvija putem T-Com Pay Way sustava.

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam.

ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" ("firewall").

Prihvat kartica