Svi računi

O nama

Portal sviracuni.hr jedinstveno je mjesto na kojem možete primati, sortirati, čuvati i slati na plaćanje račune svih izdavatelja koji se trenutno nalaze na portalu.

Usluga je razvijena sa željom da korisnicima ponudimo jednostavan i fleksibilan način upravljanja financijama i uz to podupremo kao kompanije brigu o okolišu smanjenjem broja tiskanih računa.

O Teledomu:

Teledom d.o.o. je tvrtka osnovana 2003. godine i specijalizirana je za telekomunikacijski i informatički konzalting. Poslovni fokus tvrtke Teledom je pružanje usluga elektroničkog poslovanja i uvođenje elektroničkog računa za pravne i fizičke osobe primjenom naprednih informatičkih i telekomunikacijskih tehnologija.

e-Račun usluga je usluga za elektroničku razmjenu poslovnih dokumenata, uključujući i posredovanje u razmjeni e-Računa kao najčešće korištenog elektroničkog poslovnog dokumenta i kao takva usluga u javnoj upravi otvara nove, brže i efikasnije komunikacijske kanale sa građanima i gospodarstvom temeljene na principu jedinstvene točke pristupa za različite usluge i informacijske sustave.

 • Učinci uspostave i korištenja e-Računa su sljedeći:

  • Smanjenje troškova poslovanja
  • Povećanje efikasnosti
  • Ubrzanje naplate potraživanja
  • Povezivanje s poslovnim partnerima
  • Ušteda vremena potrebnog za rad
  • Ušteda u dostavi i izdavanju računa
  • Optimizacija poslovnih procesa
  • Minimaliziranje mogućnosti od pogreške
  • Povezivanje dobavnog lanca

Tvrtka Teledom dio je InfoDom Grupe čiji poslovni fokus su usluge vezane za strategijsko upravljanje i transformaciju poslovanja, e-poslovanje, e-uprava; usluge za integraciju ICT rješenja temeljem upravljanja poslovnim procesima, upravljanja znanjem i upravljanja programima i projektima. Poslovne koristi za klijente orijentirane su na povećanje produktivnosti, bolje korištenje resursa, smanjenje troškova, osiguranje sukladnosti sa zahtjevima regulatora i smanjenje poslovnih rizika. InfoDom Grupa podržava kompletan ciklus stvaranja vrijednosti kod korisnika: od konzaltinga za strategijsko upravljanje, vođenje programa i projekata, implementacija ICT rješenja, informacijska sigurnost te revizija poslovanja.

Razvoj proizvoda i usluga, te suradnja s kupcima temelji se na generičkim modelima i metodologiji svjetskih institucija: Business Process Management Institute, TeleManagement Forum, Knowledge Management Consortium International i Project Management Institute.

InfoDom ima vodeće iskustvo u regiji u konzaltingu i implementaciji okvira interoperabilnosti, temeljen na Europskom okviru interoperabilnosti - EIF 2.0. Naša prisutnost na tržištu je ojačana s najvišim partnerskim statusima svjetskih tehnoloških lidera: IBM, Microsoft, Oracle, Software AG.