Svi računi

O nama

Portal sviracuni.hr jedinstveno je mjesto na kojem možete primati, sortirati, čuvati i slati na plaćanje sve račune Hrvatskog Telekoma, a uskoro i račune ostalih izdavatelja.

Usluga je razvijena u suradnji tvrtki Hrvatski Telekom i InfoDom, sa željom da korisnicima ponudimo jednostavan i fleksibilan način upravljanja financijama i uz to podupremo kao kompanije brigu o okolišu smanjenjem broja tiskanih računa.

O Hrvatskom Telekomu:

Hrvatski Telekom vodeći je pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj koji nudi usluge fiksne i mobilne telefonije, veleprodajne usluge te usluge interneta, uključujući IPTV, podatkovne i ICT usluge. Hrvatski Telekom je lider u implementaciji naprednih tehnologija u Hrvatskoj i šire. Prvi je unutar DT Grupe 2006. korisnicima ponudio IPTV uslugu - MAXtv, koji je prema izvještaju Informe jedna od tri najuspješnije usluge toga tipa na svijetu. Tijekom 2011. HT je korisnicima ponudio prvi Aplicentar u Hrvatskoj, a 2012. prvi je u Hrvatskoj pustio u rad najnapredniju mobilnu - 4G mrežu, s revolucionarnim brzinama prijenosa podataka koje privatnim i poslovnim korisnicima omogućuju do deset puta veće brzine surfanja. Također, 2012. godine HT je prvi u Hrvatskoj počeo s mobilnim plaćanjem baziranim na korištenju NFC tehnologije. Prvi je pokrenuo i ICT Marketplace, jedinstvenu automatiziranu virtualnu trgovinu poslovnih aplikacija i ICT usluga, nastavljajući tako niz inovativnih cloud usluga koje nudi od 2011.godine. Krajem 2012. HT je prvi u svijetu počeo s testiranjem TeraStreama, mreže budućnosti.

Vizija HT-a je biti pružatelj digitalnih rješenja koja omogućuju razvoj digitalnog društva i gospodarstva u Hrvatskoj i regiji, odnosno postati punokrvna e-kompanija s ponudom rješenja temeljenih na web i cloud uslugama.

www.t.ht.hr

O InfoDomu:

Poslovni fokus InfoDom Grupe su usluge za strategijsko upravljanje i transformaciju poslovanja, e-poslovanje, e-uprava; usluge za integraciju ICT rješenja temeljem upravljanja poslovnim procesima, upravljanja znanjem i upravljanja programima i projektima. Poslovne koristi za klijente orijentirane su na povećanje produktivnosti, bolje korištenje resursa, smanjenje troškova, osiguranje sukladnosti sa zahtjevima regulatora i smanjenje poslovnih rizika. InfoDom Grupa podržava kompletan ciklus stvaranja vrijednosti kod korisnika: od konzaltinga za strategijsko upravljanje, vođenje programa i projekata, implementacija ICT rješenja, informacijska sigurnost te revizija poslovanja. Korisnici proizvoda i usluga su iz područja gospodarstva i javnog sektora. Operacije InfoDom Grupe pokrivaju tvrtke iz Zagreba - Hrvatska, Bruxelles-a – EU, Sarajeva - Bosna i Hercegovina i Beograda - Srbija.

InfoDom je razvio nekoliko modularnih proizvoda, ekspertnih programskih sustava i platformi, među kojima su: e-Inspektor, e-Business Administration Platform, e-Government Operations Platform, SPIN@ - Sustav Planiranja i Izvršenja Nabave te X2X platfoma. X2X platforma je softverska platforma za elektroničku razmjenu poslovnih dokumenata za B2C, BSB i G2B segmente te pružanja usluga informacijskog posrednika, uključujući i posredovanje u razmjeni e-Računa kao najčešće korištenog elektroničkog poslovnog dokumenta. Razvoj proizvoda i usluga, te suradnja s kupcima temelji se na generičkim modelima i metodologiji svjetskih institucija: Business Process Management Institute, TeleManagement Forum, Knowledge Management Consortium International i Project Management Institute. InfoDom ima vodeće iskustvo u regiji u konzaltingu i implementaciji okvira interoperabilnosti, temeljen na Europskom okviru interoperabilnosti - EIF 2.0. Naša prisutnost na tržištu je ojačana s najvišim partnerskim statusima svjetskih tehnoloških lidera: IBM, Microsoft, Oracle, Software AG.

www.infodom.hr